Gevulde daglelies

Daglelies als gerecht

Een bijzonder borrelhapje waarmee je je gasten zeker verrast.

Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 15 minuten

Dit heb je nodig:

  • 4 daglelies (hemerocallissen)
  • 100 g roomkaas
  • een snufje peper
  • 1 takje lavendel
  • 8 bloemen van Oost-Indische kers

Zo ga je te werk:

  1. Hak de lavendel fijn en maak hiermee de roomkaas aan.
  2. Snijd de bloemen van de Oost-Indische kers fijn en meng ze door de roomkaas.
  3. Eventueel op smaak maken met een beetje peper.
  4. Ontdoe de daglelies van hun stamper en was de bloemen.
  5. Vul de bloemen met het roomkaasmengsel en duw ze vervolgens zachtjes dicht.
  6. Heerlijk als borrelhapje.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top